FIT-CHALLENGE

Kroppsanalys - Kostgenomgång - Kost- och Träningsråd - Träning - Coaching - Uppnå dina mål!

Fit-challenge är en två månaders individuell utmaning - dvs målet är att förbättra din hälsa, uppnå nya mål, hitta den där träningsformen som får just dig att le stort, få en bättre kost - ja, i stort sett vad just DU vill förändra, med start idag och (del)mål om två månader. 

Vi börjar med ett samtal om vad det är som är ditt mål, och i samband med detta utför vi en första kroppsanalys mha TANITA Body Impedance Analyzer. Vi diskuterar även igenom dina nuvarande kost- och träningsvanor, och beroende på vad du vill förändra kan det vara tillfälle att göra detta genom en tre-dagars komplett kost- och träningsregistrering.

Efter den första träffen drar din individuella utmaning igång! Vi sätter tillsammans ihop ett personligt kost- och träningsprogram som ska bidra till en långvarig förändring - det är balanserad kost och motion som går att hålla som är målet. Kostråden jag ger bygger på vetenskap, med största betoning på de Svenska Närings-rekommendationerna. Det finns ingenting som är förbjudet, bara vissa livsmedel som man kanske inte bör äta varje dag, för att få en kropp och knopp som fungerar optimalt. För mig är mat och motion två stora glädjekällor, och det vill jag förmedla vidare.

Under de kommande två månaderna har du fri tillgång till samtliga motionspass som erbjuds av Kämpinge GF. Jag finns där som stöttepelare och coachar dig för att du ska nå dina mål. Vi gör en avstämning efter en månad genom en ny analys av kroppsammansättning, samt justerar kost- och träningsråd om det behövs. 

Vid utmaningens slut gör vi återigen en analys av kroppsammansättningen och sammanfattar dina resultat och upplevelser under de senaste två månaderna - ditt första delmål är uppnått! Förhoppningen är att du fått med dig bra verktyg och sunda hälsofrämjande vanor för att fortsätta i samma bana. Och givetvis hoppas vi på Kämpinge GF att du vill fortsätta träna med oss :)!

Anmäl ditt intresse och boka tid för en träff via mail: lifeinmotion.kampinge@gmail.com