TIDIGARE EVENTS

April 2022: Tränings- och upplevelseresa Island!

En underbar resa fylld med upplevelser! 

Life in Motion Kämpinge <3 Vesterskov Hälsa & Utbildning

Destination: Reykjavik, Island

Datum: 27/4 - 1/5 Hotell: Grandi (www.centerhotels.com/en/hotel-grandi-reykjavik)

I resan ingick: Direktflyg med Icelandair, Köpenhamn - Keflavik t/r. inkl flygskatter och incheckat bagage. Privat transport flygplats - hotell t/r (guide vid ankomst), hotell 4 nätter inkl. frukost.

- ordnade kvällsaktiviteter (till självkostnadspris).
- träningar på morgonen innan frukost.
- 2 st gemensamma utflykter med transport: Gyllene cirkeln med guide samt Blå Lagunen inkl. entré och lån av handduk.
- admin. avgifter.

Utflykt Gyllene cirkeln: Gyllene cirkeln består av tre fantastiska platser i sydvästra Island: Þingvellir nationalpark, det geotermiska området Geysir och vattenfallet Gullfoss. Dessa platser är kända över hela världen och är lika spektakulära som unika.

Utflykt Blå Lagunen: Den Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor och vattnet håller den varma och inbjudande temperaturen på ca 39° året om. Det varma vattnet är rikt på mineraler och innehåller över 200 olika mikroorganismer, vilket gör att det blir turkosblått.

Julkalender 2021!

Varje dag i December "öppnade" vi en ny lucka som innehöll 15 minuters träning.

Tillsammans samlade vi ihop 5200 kr som gick till Ronald McDonald Hus Lund.

Ronald McDonald Hus är så nära ett vanligt hem det går för de barn som behöver specialistvård, och finns på flera platser runt om i världen. "Vi tror barn läker snabbare när de får vara nära sin familj" är deras ledord.

Stort tack för allas deltagande och engagemang!


Träningsresa till Malta - Oktober 2021!

En underbar vecka på Malta där vi bodde bra på 4* hotell i St Julian (be.HOTEL). Morgonträning på stranden eller i närområdet startade dagarna, och sedan fri tid eller gemensam utflykt under dagen. Fram mot eftermiddagen samlades vi för ett träningspass ihop, följt av middag. 

Härlig gemenskap och glada skratt och tillrop genom hela resan. En bra mix av träning, sightseeing, sol, bad, nya vänner och god mat. 

Häng med på nästa träningsresa du med :). Run of Hope 2021!

Tillsammans lunkade/joggade eller sprang vi 3 km till förmån för Barncancerfonden! En del sprang gemensamt på plats vid Granviksförskola i Höllviken, medan andra körde individuellt.