TIDIGARE EVENTS

Julkalender 2023 - Insamling till barn i Liberia

Varje dag under 2023 tränade vi tillsammans Online, där vi samtidigt samlade ihop till barn i Liberia som står utan rent vatten. 3000kr samlade vi ihop, och pengarna gick oavkortat till barnhemsbarnen. 

Vart reste vi 2023?

Oktober/November 2023: Höstlovsresa till Algarve, Portugal

Flyget gick till Faro på Portugals sydkuts. Vi bodde bra på 4-stjärniga Vila Gale Ampalius i hamnstaden Vilamoura, ca 20min från Faro. Precis utanför hotellet finner vi fantastisk strand, och faciliteterna på hotellen inkluderar både utomhus-och inomhuspool, gym, tennisbana, fotbollsplan, lekområde, flertalet restauranger och även ett spa där det fanns möjlighet att boka massage och kroppsbehandlingar. 

Vi började morgnarna med härliga och varierande träningspass på stranden, följt av en stor frukostbuffe. Dagen spenderades sedan fritt; stranden med stora roliga vågor, shoppingcentrum och utflykter till de andra kustnära städerna. På kvällarna åt vi gott ihop, och vissa av oss tog oss en svängom på dansgolvet också. Vi firade även Halloween ihop :). Då detta var en resa under höstlovet hade vi ett stort åldersspann på deltagarna från 4 till 73 år gamla. En härlig resa med många nya minnen!

Augusti 2023: Lyx-weekend till Sopot, Polens riviera

Vi började dagarna med ett härligt träningspass följt av den stora välfyllda frukostbuffen på 4-stjärniga Sopotorium Resort. Därefter hade vi fri tid för massage, häng i spaét, strosa längs den över 4 km långa sandstranden i Sopot, löpturer eller så bara njöt vi av sensommar värmen! 2 massage eller kroppsbehandlingar per person ingick i paktete, och likaså tillgång till hotellets vatten-aerobics, yoga eller liknande pass. Givetvis  även fri tillgång till spa-området med flertalet pooler och olika sorters bastu. Superhärlig resa med massa god mat, goda drinkar, kul träning, skön massage och underbara minnen för livet!


Mars 2023: Träningsresa till Santa Pola, Alicante

Även denna resan anordnades ihop med Vesterkov Hälsa & Utbildning!

Resan inkluderade både flyg, hotell med halvpension, transfer, utflykt till ön Tabarca, cykelhyra och padelspel! Vi njöt av härliga morgonträningar på stranden följt av fantastisk frukostbuffe och härliga utflykter. Vädret var verkligen på vår sida och det var underbart att denna kallaste Mars de senast decenniet få möte solens värmande strålar på Spaniens solkust. Svensk sommarvärme, och trots av havet ej ännu var helt uppvärmt var vi flera som njöt av ett dopp :). 

Oförglömlig vår-resa och vi hoppas att ni alla vill följa med oss igen - och för er nya - häng på, det är ett underbart sätt att resa på!Vart reste vi 2022?

April 2022: Tränings- och upplevelseresa Island!

En underbar resa fylld med upplevelser! 

Life in Motion Kämpinge <3 Vesterskov Hälsa & Utbildning

Destination: Reykjavik, Island

Datum: 27/4 - 1/5 Hotell: Grandi (www.centerhotels.com/en/hotel-grandi-reykjavik)

I resan ingick: Direktflyg med Icelandair, Köpenhamn - Keflavik t/r. inkl flygskatter och incheckat bagage. Privat transport flygplats - hotell t/r (guide vid ankomst), hotell 4 nätter inkl. frukost.

- ordnade kvällsaktiviteter (till självkostnadspris).
- träningar på morgonen innan frukost.
- 2 st gemensamma utflykter med transport: Gyllene cirkeln med guide samt Blå Lagunen inkl. entré och lån av handduk.
- admin. avgifter.

Utflykt Gyllene cirkeln: Gyllene cirkeln består av tre fantastiska platser i sydvästra Island: Þingvellir nationalpark, det geotermiska området Geysir och vattenfallet Gullfoss. Dessa platser är kända över hela världen och är lika spektakulära som unika.

Utflykt Blå Lagunen: Den Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor och vattnet håller den varma och inbjudande temperaturen på ca 39° året om. Det varma vattnet är rikt på mineraler och innehåller över 200 olika mikroorganismer, vilket gör att det blir turkosblått.

Julkalender 2021!

Varje dag i December "öppnade" vi en ny lucka som innehöll 15 minuters träning.

Tillsammans samlade vi ihop 5200 kr som gick till Ronald McDonald Hus Lund.

Ronald McDonald Hus är så nära ett vanligt hem det går för de barn som behöver specialistvård, och finns på flera platser runt om i världen. "Vi tror barn läker snabbare när de får vara nära sin familj" är deras ledord.

Stort tack för allas deltagande och engagemang!


Träningsresa till Malta - Oktober 2021!

En underbar vecka på Malta där vi bodde bra på 4* hotell i St Julian (be.HOTEL). Morgonträning på stranden eller i närområdet startade dagarna, och sedan fri tid eller gemensam utflykt under dagen. Fram mot eftermiddagen samlades vi för ett träningspass ihop, följt av middag. 

Härlig gemenskap och glada skratt och tillrop genom hela resan. En bra mix av träning, sightseeing, sol, bad, nya vänner och god mat. 

Häng med på nästa träningsresa du med :). Run of Hope 2021!

Tillsammans lunkade/joggade eller sprang vi 3 km till förmån för Barncancerfonden! En del sprang gemensamt på plats vid Granviksförskola i Höllviken, medan andra körde individuellt.